JACKPOT BOWLEN

 


 

Tijdens de huiseagues is het mogelijk om deel te nemen aan het Jackpot bowlen.

50% van de inleg komt ten goede aan de vereniging die daarmee toernooien en andere evenementen mede kan financieren. De andere 50% komt in de jackpot.

Met ingang van seizoen 2017-2018 wordt het Jackpotbowlen niet meer op individueel niveau, maar op teamniveau gespeeld.

Hieronder vindt je regels voor deelname.

Veel succes!

 

Jackpot spelregels


Strikes gooien

Het is de bedoeling om een echte strike te gooien, in de frames waar het op de voorgedrukte scoresheet aangegeven staat door één van de spelers van het team. Als jouw team dit in drie games negen keer lukt dan win jouw team de jackpot.

Bij leagues met meer dan 3 games per speeldag, moet dit plaatsvinden in de eerste 3 games.

De teams die mee willen spelen en voorafgaande aan de start van de league de inleg betaald hebben, ontvangen een formulier met daarop aangegeven in welke frame een strike gegooid moet worden.


Wanneer je als team geen strike gooit in het vooraf aangegeven frame, dan is het "game over". Volgende keer beter. 

 

Controle en uitbetaling:

Als jouw team de 9 strikes in de op het formulier aangegeven frames heeft gegooid, laat je het formulier door de tegenstander controleren en paraveren voor accoord. Daarna geef je het formulier af aan de jackpotbeheerder die de uitkering van de jackpot aan het team zal doen.

 

Progressieve jackpot.

De inleg voor de jackpot is drie (3) Euro per team per speelavond.

De Jackpot is het tot op dat moment ingelegde inschrijfgeld. Wanneer de jackpot is gevallen, wordt er door de jackpotbeheerder direct weer 10 Euro ingestort, zodat deze nooit op 0 komt te staan en ook het tweede team dat op dezelfde speelavond de jackpot haalt, toch nog wat wint.

Wanneer de jackpot niet gevallen is, zal het ingelegde geld worden overgeheveld naar de daaropvolgende week. We spreken dus van een progressieve jackpot. De jackpot kan hierdoor aardig oplopen.

De jackpot wordt per league opgebouwd en kan ook alleen worden gewonnen door een team van die league.