Inschrijven Seizoen 2018/2019

Inschrijven BVL
Datum: 3 september 2018 - 31 mei 2019

Locatie: Bowling Lelystad

Hartelijk welkom ! Wij verwelkomen u dit seizoen (weer) graag als lid van onze vereniging.

Nieuw of bestaand lid, hoofd of gastlid

Het inschrijfformulier is geschikt voor nieuwe en bestaande leden, hoofd en gastleden (ook wel dubbellid genoemd).
U kunt deze knop of de knop rechtsboven gebruiken om het formulier te openen en u in te schrijven voor het seizoen 2018/2019.
Bestaande leden kunnen eerst inloggen op de website en dan het inschrijfformulier openen zodat de op de website bekende gegevens meteen ingevuld zijn. Meer informatie over het lidmaatschap van Bowlingvereniging Lelystad vind u op de pagina Lid worden van BVL.

Bij de inschrijving kunt u meteen aangeven in welke leagues u zou willen spelen. Leden die vorig seizoen al in een bepaalde huisleague speelden krijgen voorrang op nieuwe leden of leden die van league willen wisselen. De speeldata en andere belangrijke data vind u in de Kalender 2018/2019.

Voorwaarden van het lidmaatschap

Met uw aanmelding gaat u accoord met de volgende voorwaarden:

1. De inschrijving zal ieder seizoen automatisch worden verlengd, tenzij er een schriftelijke opzegging voor 1 juni van ieder seizoen door de BVL Penningmeester is ontvangen.
2. U draagt zelf zorg voor het overmaken van het verschuldigde jaarlijkse lidmaatschapgeld (zie tarieven 2018/2019) op onze rekening.
3. U draagt zelf zorg voor het overmaken van het verschuldigde leaguegeld op onze rekening. (zie tarieven 2018/2019). Vooraf of uiterlijk per 1e van de te spelen maand. Bij het inschrijven voor één of meerdere leagues, is er 9 maanden (van september tot en met mei) leaguegeld verschuldigd. Ongeacht of u tussentijds stopt met spelen of zich afmeld van de vereniging, dient u het leaguegeld aan de vereniging over te maken.
4.Het lidmaatschapsgeld en het leaguegeld dient gestort te worden op rekening  NL18ABNA0626163560, ten name van: "Bowlingvereniging Lelystad".
Onder vermelding van: "Leaguegeld".

Toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens

Bij het inschrijven gaat u er mee u er mee akkoord dat wij uw persoonlijke data opslaan en gebruiken.
Op deze Data Privacy pagina wordt uitgelegd welke gegevens wij opslaan, waarvoor, en wat wij met uw persoonlijke gegevens doen.

Alle datums

• Van 3 september 2018 tot 31 mei 2019

Deelnemerslijst

Marcel Osterwald, Elmer van Luijk, Ton Ouwehand, Ronald van der Sluys, R. van Buuren, Francina Ouwehand, H. Borghuis, Marga, Richard Smit, A.F. Pijlman, Johan, Bas van der Bas, Meijer, bertram oostveen, Berry Ouwehand, P VAN STEENBRUGGE, Monique Baartman